طرز تهیه ترشی ذرت کوچک و دون شده، به روش ساده و مکزیکی

به گزارش مجله وبلاگ فروش، ترشی ذرت یکی از انواع ترشی های خانگی شیک و بسیار خوشمزه است. baby corn یا بچه بلال که به آن ذرت کوچک یا بچه ذرت هم می گویند، بسیار ترد و خوشمزه است که ترشی آن به شدت لذیذ و دلپذیر می گردد. در این مطلب قصد داریم به چند روش طرز تهیه ترشی ذرت را آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید.

طرز تهیه ترشی ذرت کوچک و دون شده، به روش ساده و مکزیکی

دستورات ترشی ذرت خانگی

1. طرز تهیه ترشی ذرت کوچولو

مواد لازم
بچه بلال پوست کنده600 گرم
فلفل سبز100 گرم
سیر50 گرم
سرکه سفید2 تا 3 لیوان
آب1 لیوان
نمک و پودر فلفل سفیدبه میزان لازم

دستور تهیه ترشی بلال شیری

  • آب و سرکه رو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاد بعد بچه بلال ها را به آرامی داخلش بگذارید و اجازه بدید 5 دقیقه بجوشد.
  • سپس آبکش نموده و کمی که خنک شد، به صورت مرتب داخل شیشه استریل بچینید و اجازه بدهید مخلوط آب و سرکه خنک گردد.
  • بعد از اینکه آب و سرکه خنک شد ، نمک و پودر فلفل را اضافه کنید و این مخلوط را داخل شیشه بریزید.
  • سیر پوست کنده و فلفل های سبز شسته را در فضاهای خالی بچینید و شیشه را از آب و سرکه پر کنید و درب آنرا سفت ببندید.
  • بعد از یک هفته می توانید آن را مصرف کنید.

نکات تکمیلی

  1. دقت کنید سیر و فلفل سبز کاملا خشک باشند، اگر خیس باشند باعث کپک زدن ترشی میشوند.
  2. درب شیشه باید کاملا محکم و سفت باشد چون بلال ها اگر هوا بکشند به سرعت تغییر رنگ میدهند.
  3. نسبت سرکه به آب ، 2 به 1 است. اگر شیشه با مخلوط آب و سرکه داخل قابلمه پر نشد میتوانید بقیه شیشه را با سرکه سفید پر کنید تا همه بلال ها کاملا در سرکه باشند.
  4. مقدار سیر و فلفل را میتوانید تغییر دهید.
  5. در تهیه این ترشی از ذرت شیری درست حلقه شده هم می توانید بهره ببرید.

2. طرز تهیه ترشی ذرت و قارچ و زیتون

مواد لازم

زیتون بدون هسته

400 گرم
قارچ نگینی خرد شده2 لیوان
ذرت دون شده1 لیوان
فلفل دلمه ای رنگی2 عدد
روغن زیتون1/2 پیمانه
سرکه1 پیمانه
آب گوجه فرنگی2 پیمانه
پودر انبه (دلخواه)1 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز تند به میزان دلخواه
نمک به میزان دلخواه

روش تهیه ترشی ذرت دون شده مکزیکی

  • گوجه را خرد نموده در یک ظرف دردار بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید؛ اجازه دهید به مدت 2 الی 3 روز بماند و سپس آن را صاف کنید. (یا رنده کنید)
  • قارچ و فلفل دلمه ای را شسته و بر روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خشک شوند.
  • فلفل دلمه ای و قارچ را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
  • زیتون را به صورت حلقه ای خرد کنید.
  • قارچ، فلفل دلمه ای، زیتون، کنسرو ذرت، روغن زیتون، پودر انبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط نموده و در یک شیشه استریل کاملا خشک بریزید.
  • در ظرفی سرکه، نمک و آب گوجه فرنگی را بجوشانید 15 تا 20 دقیقه و اجازه دهید تا خنک گردد.
  • سپس روی مواد موجود در شیشه بریزید.
  • شیشه را کاملا پر کنید، درب شیشه را محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید. سعی کنید از شیشه ای که دهانش کمی باز است بهره ببرید. این نوع ترشی رو به مقدار کم تهیه کنید.
  • میزان تندی این نوع ترشی بستگی به خودتان دارد.

سخن آخر

ترشی ذرت یکی از انواع ترشی های ایرانی خوشمزه و مجلسی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد ، برای سفره آرایی و تزیین غذاها نیز مناسب می باشد. این ترشی خوشمزه در تمام فصول سال تهیه می گردد. امیدواریم این ترشی های خوشمزه را در منزل تهیه کنید و نتیجه آن را با ما به اشتراک بگذارید.

در آخر توصیه می کنیم مطالب مرتبط طرز تهیه انواع ترشی گل کلم + ترکیب ادویه ترشی و طرز تهیه 3 نوع ترشی به خوشمزه (ساده، مخلوط و لیته) را نیز حتما در خبرنگاران بخوانید.

تور کیش: تور کیش: سفری هیجان انگیز به مروارید خلیج فارس

بی نهایت اس ام اس: بی نهایت اس ام اس | اس ام اس عاشقانه، جدید، خنده دار

مجله سایه: مجله سایه: گلچینی از بهترین های وب

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 11532

به "طرز تهیه ترشی ذرت کوچک و دون شده، به روش ساده و مکزیکی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه ترشی ذرت کوچک و دون شده، به روش ساده و مکزیکی" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی ذرت کوچک و دون شده، به روش ساده و مکزیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید